понедельник, 22 апреля 2013 г.

Модуль 5 Рефлексія

Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання Інтернет-ресурсів у процес навчання, а саме: спільне обговорення проміжних результатів дослідження в ході виконання проекту, передавання мережею інформації учням, які теж працюють над проектом, рефлексувати по закінченню кожного з етапів роботи над проектом.
У цьому модулі ми обговорили у парах наші проекти, висловили свої думки та ідеї. Ця робота допомогла мені виправити помилки у моїй роботі, скоригувати ключові та тематичні питання мого проекту. Сформулювала цілі проекту відповідно до вимог навичок учнів  ХХІ століття. Розглянула документи з питань використання у своїй роботі правових та етичних питань, пов'язаних з використанням інформаційних ресурсів та попередження порушення авторських прав. Розглянула форми оцінки веб-ресурсів, розглянула декілька сайтів на достовірність, грамотність викладення інформації, навігацію сайту тощо.

1 комментарий:

  1. На мою думку Інтернет відіграє значну роль в житті сучасного школяра, тому вміння працівати з інформацією та критично її оцінювати є дуже важливим аспектом, тому є сенс зробити список рекомендованих Інтернет-джерел, або проробити вправу з оцінювання веб-ресурсів.

    ОтветитьУдалить